Skip to header

منوی اصلی - پایگاه شناختی مبسوط

  • اُمم
  • مدُن
  • مقاومت
  • زندگی
  • چهل برگ
Home
پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

انصارالله:موضع آمریکا تغییر کرده، یمن بر مواضع خود باقی است |توقف تجاوز آمریکا به خاک یمن صرفا در ازای توقف حمله موشکی به کشتی‌های آمریکایی است |آمریکایی‌ها این پیشنهاد را از طريق عمان به یمن دادند؛ ما پای میز مذاکره نرفته بودیم

Breadcrumb

  • Home
محمد عبدالسلام | سخنگوی انصارالله یمن
Wednesday, 7 May, 2025 - 06:52
4 minutes
سلمان
1495

مبسوط،سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت: ما از طریق سلطنت عمان درخواست‌هایی از آمریکا دریافت کردیم و آنچه تغییر کرده موضع آمریکا است و موضع ما بدون تغییر باقی مانده است. 

به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،«محمد عبدالسلام» در گفت و گو با شبکه المسیره یمن تاکید کرد که تفاهم با آمریکایی‌ها فقط شامل هدف قرار دادن کشتی‌های آمریکایی در ازای توقف تجاوز علیه #یمن است و هیچ ارتباطی با عملیات جاری نیروهای مسلح یمن علیه دشمن صهیونیستی ندارد.

وی اظهارداشت: حمایت مردم یمن از غزه به شیوه‌ای بهتر توسعه خواهد یافت زیرا تجاوز آمریکا برای حمایت از دشمن صهیونیستی انجام شد و تفاهم اولیه با آمریکایی‌ها هیچ ارتباطی با موضع ما در حمایت از #غزه ندارد.

سخنگوی جنبش #انصارالله یمن با بیان اینکه امکان ندارد عملیات یمن برای کمک به غزه متوقف شود، افزود: آمریکایی‌ها خود را درگیر حمایت از دشمن صهیونیستی کردند و ما به آن‌ها پاسخ دادیم.

وی با بیان اینکه موضع یمن در مورد مساله #فلسطین و حمایت از غزه تغییر نخواهد کرد، گفت: ما از طریق سلطنت عمان درخواست‌هایی از آمریکا دریافت کردیم و آنچه تغییر کرد موضع آمریکا بود و موضع ما بدون تغییر باقی مانده است.

عبدالسلام ادامه داد: آنچه آمریکایی‌ها اعلام کردند، ابراز بی‌کفایتی و شکست آن‌ها است، آن‌ها قادر به محافظت از کشتی‌های #رژیم_صهیونیستی نبودند و موضعی که از سوی ترامپ صادر شد نیز همین را نشان می‌دهد.

وی افزود: ترامپ با اعلام این موضع تلاش کرد تا آنچه در مورد اهدافی مانند از بین بردن قابلیت‌های نیروهای مسلح یمن و سایر موارد را اعلام کرده بود را دور بزند.

سخنگوی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه حقیقت همان چیزی است که ما می‌گوییم و آنچه در بیانیه وزارت امور خارجه #عمان آمده است، افزود: بیانیه وزارت امور خارجه عمان تصریح کرد که این توافق برای توقف تجاوز آمریکا به یمن در ازای توقف هدف قرار دادن کشتی‌های آمریکایی، بدون هیچ اشاره‌ای به هدف قرار دادن خاک #رژیم_صهیونیستی، حاصل شده است.

وی اظهار داشت: که ما هنوز در حال ارزیابی موضع آمریکا هستیم تا این مواضع صرفاً به اظهارات، محدود نشود و چنانچه آمریکا حملات خود را از سر بگیرد، ما عملیات علیه #واشنگتن را از سرخواهیم گرفت.

عبداسلام اشاره کرد که ضمانت‌های این توافق، تجربه سیاهی است که آمریکا در یمن به دست آورد و ضمانت واقعی، موضعی است که ما و مردم یمن در تظاهرات هفتگی خود در حمایت از غزه به آن پایبند شده ایم.

وی تاکید کرد که به یاری خدا به هر حمله‌ای از سوی هر طرفی پاسخ خواهیم داد و قادر به انجام آن هستیم و کسانی که در تجاوز به یمن دست داشته‌اند، همان عواقب و خساراتی را متحمل خواهند شد که آمریکایی‌ها متحمل شدند.

عبدالسلام به همه کشورها توصیه کرد که از غزه حمایت کنند و کمک‌های خود را به آنجا برسانند، زیرا این راه حلی است که به مشکلات منطقه پایان می‌دهد.

وی بار دیگر تاکید کرد که موضع یمنی‌ها در حمایت از غزه، حجتی برای سایر کشورهای منطقه است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: موضعی که امروز متجلی شده است بیانگر قدرت یمنی‌ها است و به ارسال درخواست از سوی آمریکایی‌ها از طریق برادرانمان در عمان مطرح شده است.

وی تاکید کرد که #صنعا هرگز هیچ درخواستی از آمریکایی‌ها نداشته است بلکه از طریق برادرانمان در سلطنت عمان درخواست‌ها و پیام‌های آمریکا را دریافت کردیم.

او تاکید کرد که مقامات رژیم اسرائیل از موضع آمریکا که به دنبال نجات و جلوگیری از غرق شدن آن‌ها در کوه‌های یمن بود، بصورت عمیق ناامید شده‌اند.

سخنگوی جنبش انصارالله یمن به حملات اخیر دشمن صهیونیستی به یمن اشاره کرد و افزود که هدف قرار دادن کارخانه‌های سیمان، نیروگاه‌ها، ایستگاه‌های پمپاژ آب و فرودگاه‌های غیرنظامی نشان دهنده وضعیت شکست دشمن صهیونیستی است.

بر اساس این گزارش ، #دونالد_ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در کاخ سفید در دیدار با نخست وزیر کانادا مدعی شد: «حوثی‌ها نمی‌خواهند بجنگند» و بمباران‌های آمریکا متوقف خواهد شد.

ترامپ ادعا کرد که انصار الله یمن به دولت او گفته‌اند که دیگر نمی‌خواهند «بجنگند» و حملات به خطوط کشتیرانی #دریای_سرخ را متوقف خواهند کرد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. آن‌ها نمی‌خواهند بجنگند و ما به این موضوع احترام خواهیم گذاشت و بمباران‌ها را متوقف خواهیم کرد و آن‌ها تسلیم شده‌اند، اما مهمتر از آن، ما حرف آن‌ها را که می‌گویند دیگر کشتی‌ها را منفجر نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت.»

ترامپ در ادامه ادعاهایش افزود: «ما تازه از این موضوع مطلع شدیم. بنابراین فکر می‌کنم این امر خیلی مثبت است. من حرف آن‌ها را می‌پذیرم و ما بمباران را متوقف خواهیم کرد که بلافاصله لازم‌الاجرا خواهد بود.»

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا و مشاور موقت امنیت ملی ترامپ نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: حوثی‌ها گروهی هستند با سلاح‌های پیشرفته که کشتیرانی جهانی را تهدید می‌کردند، و هدف ما این بود که این تهدید متوقف شود. اگر قرار است این تهدید متوقف شود، ما هم می‌توانیم عملیات را متوقف کنیم. بنابراین فکر می‌کنم این تحول مهمی است.

ساعتی پیش از سخنان رئیس‌جمهوری آمریکا، اسرائیل #صنعا، پایتخت یمن، و فرودگاه بین‌المللی آن را هدف حملات هوایی قرار داد.

مبسوط
ایرنا
المیسره

دیدگاه‌ها

About text formats
  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Protected by Spam Master

    منتخب سردبیر

    • فضای سایبر مجازی نیست؛حقیقتی برای حکمرانی بر تمدن و مردم از سوی غرب است
    • وقتی رفتارمان مسیر تاریخ را عوض می‌کند | امام خامنه‌ای؛ شیعه عبرت‌های سال 140 را سرمشق تشکیلاتی بداند |مبسوط: استقامت و ایستادگی نکنیم مسیر تاریخ اُمت عوض می‌شود
    • امام خامنه‌ای؛ امام صادق تفکر دینی و انقلابی را در جهان اسلام نهادینه کرد | تشکیلات مخفی و گسترده دینی به رهبری امام صادق بنیانگذاری شد
    • امام خامنه‌ای؛ باید بر این انگیزه‌های خصمانه علیه گسترش روابط ایران و عربستان فائق آمد
    • حفظ آمادگی حداکثری و ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ضروری است

    عملکرد دولت چهاردهم (تاکنون) را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

    Choices
    Protected by Spam Master
    در حال بروز رسانی...

    مذاکرات غیرمستقیم ایران - آمریکا تا ساعتی دیگر آغاز خواهد شد

    پرچم ایران و آمریکا | صلابت پرچم ایران در تصویری که پرچم‌ها هم‌تراز نمایش داده شده‌اند
    🟦 11 May 2025 🕔 10:05

    درحال بررسی... 

    پادپخش

    -
    Songs
    01

    کوتاه و فوری

    امیر واحدی: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

    4 days 16 hours گذشته

    امضا چند سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی میان ایران و هند

    4 days 16 hours گذشته

    سی ان ان: آتش بس با یمن برای تسهیل مذاکرات با ایران است

    6 days 4 hours گذشته

    عمان: میانجیگری ما میان آمریکا و یمن منتج به آتش‌بس شد

    6 days 4 hours گذشته

    ادعای آمریکا: در حمله اسرائیل به یمن نقشی نداشتیم

    6 days 6 hours گذشته

    درگاه تحریریه

    آزمون همگانی
    9 + 4 =
    Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
    این سوال برای آزمایش اینکه آیا شما یک بازدیدکننده انسانی هستید یا نه و برای جلوگیری از ارسال خودکار هرزنامه است.
    Protected by Spam Master
    • Create new account
    • Reset your password
    Home
    پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
    مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

    Main navigation

    • Home
    • نسخه قدیم
    • نظرسنجی‌ها
    • پیوستن

    © 2025| مبسوط توصیه به رعایت قانون حمایت حقوق مؤلفان،مصنفان و هنرمندان را متقضی شأن مخاطبان نمی‌داند.

    طراحی و پشتیبانی مدیریت فناوری اطلاعات گروه رسانه‌ای مبسوط