Skip to header

منوی اصلی - پایگاه شناختی مبسوط

  • اُمم
  • مدُن
  • مقاومت
  • زندگی
  • چهل برگ
خانه
پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

سران عرب بدانید که هر سود و نفعی برای اسرائیل، به‌ضرر شماست

مسیر جاری

  • خانه
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان
859
سلمان
پ, 09/15/1403 - 23:35
اُمم
منتخب سردبیر
3 دقیقه
  • خبر
  • سند

مبسوط،شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان پنجشنبه‌شب در مورد تحولات منطقه و لبنان سخنرانی کرد و گفت: سه عامل منجر به پیروزی حزب‌الله در نبرد اخیر شد.

به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی امروز (پنجشنبه) خاطرنشان کرد: دشمن از طریق تجاوزات وحشیانه خود خواست تا مقاومت را در هم بکوبد و به حضور آن پایان دهد، اما با نبرد #اولی_البأس غافلگیر شد.

وی تصریح کرد: روزها و هفته‌هایی به مدت ۶۴ روز را با جانفشانی‌ها، دردها، تقدیم #شهدا و مجروحان با #صبر و ثبات و توکل بر خدا سپری کردیم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: پایداری اسطوره‌ای نیروهای مجاهد، باعث شگفت‌زدگی جهانیان شد، چراکه نیروهای مجاهد در جبهه مقدم با سلحشوری و شجاعت جنگیدند.

وی افزود: سه عامل اساسی که با پیروزی الهی مرتبط هستند، در این نبرد وجود داشت که نخستین عامل وجود نیروهای مقاوم شهادت طلب در میدان و پایداری آنهاست. عامل دوم، خون شهدا و در رأس آنها #شهید_سید_حسن_نصرالله است که به نیروهای مجاهد پویایی برای ادامه راه داد. عامل سوم این بود که مقاومت اقدام به بازیابی خود کرد که این امر به مدیریت نبرد اولی البأس به صورت مناسب کمک کرد.

شیخ نعیم قاسم اظهار کرد: مقاومت ما باقی است و ادامه دارد و در آینده بیشتر خواهد درخشید.

وی عنوان داشت: ما با توافق متوقف ساختن تجاوزات که مکانیزم اجرایی #قطعنامه ۱۷۰۱ است و توافق جدیدی نیست و پابرجا بوده است، موافقت کردیم. توافقی که ما با آن موافقت کرده‌ایم، توافقی برای جنوب رود لیتانی است. مصوبات ذی ربط مطرح شده در قطعنامه ۱۷۰۱ مکانیزم‌های خود را دارد که از جمله آنها این است که #لبنان مرزهای خود را طی مدت زمانی مشخص باز پس بگیرد.

#شیخ_نعیم_قاسم اعلام کرد: اسرائیل بیش از ۶۰ بار توافق آتش بس را نقض کرد و ما، دولت لبنان را مسئول پیگیری نقض‌ها به همراه کمیته ناظر بر توافق می‌دانیم.

وی افزود: ما به عنوان جنبش #حزب_الله به ارزیابی بحران‌هایی که بر ما گذشت و ارزیابی جنگ خواهیم پرداخت و از درس‌ها بهره می‌گیریم تا در تمامی زمینه‌ها بهبود یابیم.

شیخ نعیم قاسم عنوان داشت: اسرائیل ارتباطی با روابط ما با داخل لبنان و ارتش ندارد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان خطاب به آوارگان تصریح کرد: از شما به خاطر جانفشانی‌هایتان و بخشش‌ها و از طرف‌های میزبان که الگویی شهروندی درست در لبنان بودند، قدردانی می‌کنیم.

نعیم قاسم: حمله به سوریه با حمایت آمریکا صورت می‌گیرد/ کنار سوریه خواهیم بود

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: حملات تروریست‌ها به #سوریه با حمایت و نظارت آمریکا صورت می‌گیرد و ما به‌عنوان جنبش حزب‌الله در مقابله با این حمله، کنار سوریه خواهیم بود.

شیخ نعیم قاسم: تروریست‌ها در سوریه آلت دست اسرائیل و آمریکا هستند

دبیرکل حزب‌الله گفت: گروه‌های تکفیری و تروریستی، آلت دست اسرائیل و آمریکا هستند و ما کنار سوریه خواهیم بود تا این حملات را خنثی کنیم.

او اضافه کرد: گروه‌های تکفیری می‌خواهند سوریه را از موضع مقاومت به موضعی که در خدمت دشمن اسرائیلی باشد، سوق دهند.

قاسم: ازدست‌دادن سوریه، لبنان و فلسطین به‌ضرر کشورهای عربی است

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه «ما در برابر طرح خاورمیانه بسیار خطرناک اسرائیل قرار داریم»، کشورهای عربی را خطاب قرار داد و گفت: «بدانید که هر سود و نفعی برای اسرائیل، به‌ضرر شماست نه به‌ضرر فلسطین، لبنان و سوریه و این مسئله در کشورهای شما نیز انعکاس و تأثیر خواهد داشت.

مبسوط
العالم
شیخ نعیم قاسم
حزب الله
محور مقاومت
سوریه
لبنان
رژیم غاصب صهیونیستی
درباره فرمت های متن
  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
توسط Spam Master محافظت می شود.

منتخب سردبیر

  • فضای سایبر مجازی نیست؛حقیقتی برای حکمرانی بر تمدن و مردم از سوی غرب است
  • وقتی رفتارمان مسیر تاریخ را عوض می‌کند | امام خامنه‌ای؛ شیعه عبرت‌های سال 140 را سرمشق تشکیلاتی بداند |مبسوط: استقامت و ایستادگی نکنیم مسیر تاریخ اُمت عوض می‌شود
  • امام خامنه‌ای؛ امام صادق تفکر دینی و انقلابی را در جهان اسلام نهادینه کرد | تشکیلات مخفی و گسترده دینی به رهبری امام صادق بنیانگذاری شد
  • امام خامنه‌ای؛ باید بر این انگیزه‌های خصمانه علیه گسترش روابط ایران و عربستان فائق آمد
  • حفظ آمادگی حداکثری و ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ضروری است

عملکرد دولت چهاردهم (تاکنون) را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

انتخاب‌ها
توسط Spam Master محافظت می شود.
در حال بروز رسانی...

مذاکرات غیرمستقیم ایران - آمریکا تا ساعتی دیگر آغاز خواهد شد

پرچم ایران و آمریکا | صلابت پرچم ایران در تصویری که پرچم‌ها هم‌تراز نمایش داده شده‌اند
🟦 21 اردیبهشت 1404 🕔 10:02

درحال بررسی... 

پادپخش

-
تصنیف
01

کوتاه و فوری

امیر واحدی: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

4 روز گذشته

امضا چند سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی میان ایران و هند

4 روز گذشته

سی ان ان: آتش بس با یمن برای تسهیل مذاکرات با ایران است

6 روز گذشته

عمان: میانجیگری ما میان آمریکا و یمن منتج به آتش‌بس شد

6 روز گذشته

ادعای آمریکا: در حمله اسرائیل به یمن نقشی نداشتیم

6 روز گذشته

درگاه تحریریه

آزمون همگانی
2 + 4 =
این مسئله ساده ریاضی را حل کنید و نتیجه را وارد کنید. به عنوان مثال برای 1+3، 4 را وارد کنید.
این سوال برای آزمایش اینکه آیا شما یک بازدیدکننده انسانی هستید یا نه و برای جلوگیری از ارسال خودکار هرزنامه است.
توسط Spam Master محافظت می شود.
  • ایجاد حساب جدید
  • بازنشانی گذرواژه خود
خانه
پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

Main navigation

  • خانه
  • نسخه قدیم
  • نظرسنجی‌ها
  • پیوستن

© 2025| مبسوط توصیه به رعایت قانون حمایت حقوق مؤلفان،مصنفان و هنرمندان را متقضی شأن مخاطبان نمی‌داند.

طراحی و پشتیبانی مدیریت فناوری اطلاعات گروه رسانه‌ای مبسوط