Skip to header

منوی اصلی - پایگاه شناختی مبسوط

  • اُمم
  • مدُن
  • مقاومت
  • زندگی
  • چهل برگ
خانه
پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

کشورهای اسلامی با همت و انگیزه، اُمت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند | فلسطین و لبنان مجروح و به وحدت اُمت اسلامی نیازمندند

مسیر جاری

  • خانه
دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی | امام خامنه‌ای | 11 فروردین 1404 | حسینیه‌ی امام خمینی(ره)
1364
سلمان
د, 01/11/1404 - 12:52
اُمم
منتخب سردبیر
3 دقیقه
  • خبر
  • سند

مبسوط،ولی امرمسلمین جهان با اشاره به مجروح بودن فلسطین و لبنان به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن و با تاکید بر لزوم ایستادگی دنیای اسلام در مقابل این رنج‌ها، افزودند: با اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی، دیگران حساب کار خود را می‌کنند و امیدواریم مسئولان کشورهای اسلامی بتوانند با همت و انگیزه و حرکت خود، امت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند.

به گزارش پایگاه شناختی مبسوط،رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باج‌طلبی قدرتهای بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند و با تأکید بر دست برادری جمهوری اسلامی ایران به سمت همه دولتهای اسلامی، گفتند: راه مواجهه مؤثر با جنایات بی‌سابقه #رژیم_صهیونیستی و حامیان آن در #فلسطین و لبنان، اتحاد و همدلی و همزبانی دولتهای اسلامی است.
امام خامنه‌ای در این دیدار با تبریک عید سعید و مبارک فطر به #امت اسلامی و ملت ایران، این عید را یکی از نقاط اتصال دنیای اسلام به یکدیگر و موجب افزایش روزافزون عزت اسلام و رسول گرامی آن خواندند و گفتند: لازمه تحقق عزت روزافزون اسلامی، اتحاد و همت و #بصیرت امت اسلامی است.
مقام عظمای #ولایت_مطلقه_فقیه با اشاره به حوادث پی در پی و پر سرعت جهانی گفتند: در قبال این حوادث سریع، دولت‌های اسلامی باید با سرعت و دقت جایگاه خود را مشخص و برای آنها فکر و برنامه‌ریزی کنند.
ولی امرمسلمین جهان، جمعیت زیاد مسلمانان، ثروت سرشار طبیعی و قرار گرفتن در جغرافیای حساسی از جهان را از فرصتهای مهم #دنیای_اسلام برشمردند و گفتند: لازمه استفاده از این فرصتها و موقعیت‌های حساس، اتحاد دنیای اسلام است. البته اتحاد به معنای یکی شدن دولتها یا همفکر شدن آنها در همه گرایش‌های سیاسی نیست بلکه به معنی #شناخت منافع مشترک و تعریف کردن منافع خود به‌گونه‌ای که باعث اختلاف و نزاع و دعوا بین یکدیگر نشود.
مقام عظمای ولایت مطلقه فقیه با تأکید بر اینکه مجموعه دنیای اسلام یک خانواده است و دولتهای اسلامی باید با این نگاه فکر و عمل کنند، افزودند: #جمهوری_اسلامی دست خود را به سمت همه دولت‌های اسلامی دراز کرده و خود را با آنها برادر و در یک جبهه کلی و اساسی می‌داند.
امام خامنه‌ای همکاری و همفکری دولت‌های اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باج‌خواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و گفتند: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج‌طلبی از دولتها و ملتهای ضعیف به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باج‌طلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.
مقام عظمای ولایت مطلقه فقیه با اشاره به مجروح بودن #فلسطین و لبنان به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن و با تأکید بر لزوم ایستادگی دنیای اسلام در مقابل این رنج‌ها، افزودند: با اتحاد و همدلی و همزبانی دولت‌های اسلامی، دیگران حساب کار خود را می‌کنند و امیدواریم مسئولان کشورهای اسلامی بتوانند با همت و انگیزه و حرکت خود، امت اسلامی را به معنای واقعی تشکیل دهند.

مبسوط
پایگاه حفظ و نشر آثار امام خامنه‌ای
لیدر
اُمت اسلامی
اُمت واحده
امام خامنه‌ای
درباره فرمت های متن
  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
توسط Spam Master محافظت می شود.

منتخب سردبیر

  • فضای سایبر مجازی نیست؛حقیقتی برای حکمرانی بر تمدن و مردم از سوی غرب است
  • وقتی رفتارمان مسیر تاریخ را عوض می‌کند | امام خامنه‌ای؛ شیعه عبرت‌های سال 140 را سرمشق تشکیلاتی بداند |مبسوط: استقامت و ایستادگی نکنیم مسیر تاریخ اُمت عوض می‌شود
  • امام خامنه‌ای؛ امام صادق تفکر دینی و انقلابی را در جهان اسلام نهادینه کرد | تشکیلات مخفی و گسترده دینی به رهبری امام صادق بنیانگذاری شد
  • امام خامنه‌ای؛ باید بر این انگیزه‌های خصمانه علیه گسترش روابط ایران و عربستان فائق آمد
  • حفظ آمادگی حداکثری و ارتقاء سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ضروری است

عملکرد دولت چهاردهم (تاکنون) را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

انتخاب‌ها
توسط Spam Master محافظت می شود.
در حال بروز رسانی...

مذاکرات غیرمستقیم ایران - آمریکا تا ساعتی دیگر آغاز خواهد شد

پرچم ایران و آمریکا | صلابت پرچم ایران در تصویری که پرچم‌ها هم‌تراز نمایش داده شده‌اند
🟦 21 اردیبهشت 1404 🕔 10:02

درحال بررسی... 

پادپخش

-
تصنیف
01

کوتاه و فوری

امیر واحدی: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

4 روز گذشته

امضا چند سند همکاری در حوزه‌های اقتصادی، گمرکی و بهداشتی میان ایران و هند

4 روز گذشته

سی ان ان: آتش بس با یمن برای تسهیل مذاکرات با ایران است

6 روز گذشته

عمان: میانجیگری ما میان آمریکا و یمن منتج به آتش‌بس شد

6 روز گذشته

ادعای آمریکا: در حمله اسرائیل به یمن نقشی نداشتیم

6 روز گذشته

درگاه تحریریه

آزمون همگانی
5 + 2 =
این مسئله ساده ریاضی را حل کنید و نتیجه را وارد کنید. به عنوان مثال برای 1+3، 4 را وارد کنید.
این سوال برای آزمایش اینکه آیا شما یک بازدیدکننده انسانی هستید یا نه و برای جلوگیری از ارسال خودکار هرزنامه است.
توسط Spam Master محافظت می شود.
  • ایجاد حساب جدید
  • بازنشانی گذرواژه خود
خانه
پایگاه شناختی مبسوط | Mabsut news agency
مبسوط، رسانه عصر اُمت امامت

Main navigation

  • خانه
  • نسخه قدیم
  • نظرسنجی‌ها
  • پیوستن

© 2025| مبسوط توصیه به رعایت قانون حمایت حقوق مؤلفان،مصنفان و هنرمندان را متقضی شأن مخاطبان نمی‌داند.

طراحی و پشتیبانی مدیریت فناوری اطلاعات گروه رسانه‌ای مبسوط