ایران نه تنها در واقعیت چهارمین ابرقدرت جهانی بعد از جنگ رمضان شد؛ بلکه در عرصه بین المللی نیز اساتید برجسته علوم سیاسی ضمن تایید این اصل به ایران به عنوان چهارمین قدرت جهانی سلام کردند.
به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، سلام نظامی به ایران به عنوان چهارمین ابرقدرت جهانی نه تنها در واقعیت بعد از جنگ رمضان محقق شد، بلکه امروز در عرصه بین المللی نیز اساتید برجسته علوم سیاسی نیز به ایران به عنوان چهارمین قدرت جهانی سلام نظامی کردند.
پروفسور رابرت پیپ، استاد دانشگاه شیکاگو در یک تحلیل عمومی به مردم جهان اعلام کرد که باید این واقعیت که ایران چهارمین ابر قدرت نظامی است را پذیرفت.
وی گفت: «جهان باید با این واقعیت کنار بیاید که ایران رسماً به عنوان چهارمین قطب قدرت جهانی در کنار آمریکا، روسیه و چین ظهور کرده است.»
ما روایت کردیم که اراده خداوند بزرگ، خدای ایران بر عزت این ملت و کشور قرار گرفته است.
گفتیم که همه جبهه کفر و نفاق باز هم یکی شوند، حریف حقطلبی و حقگویی این ملت نخواهند شد.
این اراده خداوند است که در حال تبلور است و کسی را یارای مقابله با خواست ایزد یکتا نیست.