راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی کشور است

راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی کشور است

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اعلام این که راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی و جابه‌جایی کشور است، گفت که مجموعه برکت‌الحسین (ع) در پایانه مرزی مهران امروز از ارزشمندترین نهاد‌های حوزه پشتیبانی و خدمات‌رسانی به زائران به شمار می‌رود.





به گزارش پایگاه شناختی مبسوط، علی‌اکبر پورجمشیدیان روز چهارشنبه در بازدید از مجموعه برکت‌الحسین (ع) وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در مرز مهران اظهار کرد: بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از ظرفیت‌های بزرگ نظام جمهوری اسلامی به ویژه در حوزه محرومیت‌زدایی و کمک به پاسداشت شعائر دینی محسوب می‌شوند.



 



وی افزود: خدمات صادقانه این نهاد‌ها به ویژه در شرایط حساس پشتوانه ارزشمندی برای اقدام‌های کلان کشور بوده است.



 



معاون امنیتی وزیر کشور یادآور شد: راهپیمایی اربعین حسینی یکی از بزرگ‌ترین عملیات فرهنگی، حمل‌ونقل و جابه‌جایی کشور در یک دهه گذشته بوده است که بدون همراهی و همکاری بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حفظ و ارتقای این حماسه شیعیان جهان میسر نیست.



 



پورجمشیدیان تاکید کرد: میلیون‌ها زائر از هموطنان و نیز اتباع دیگر کشورها، چندین روز از زمان خود را به این حرکت بزرگ اختصاص می‌دهند و وجود مجموعه‌ای، چون بنیاد برکت و ستاد اجرایی اطمینان‌بخش و امیدآفرین است.



 



پورجمشیدیان: مجموعه برکت‌الحسین پشتوانه ارزشمندی برای زائران اربعین است



 



وی توضیح داد: مجتمع برکت‌الحسین در مرز مهران با هدف رفع نیاز‌های زائران راه‌اندازی شده و امکانات متنوعی از جمله کارخانه تولید یخ، سردخانه‌های نگهداری آب‌یخ، واحد تولید نان و تولید شربت را در خود جای داده است.



 



رئیس ستاد مرکزی اربعین اضافه کرد: این مجتمع در مدت کوتاهی به بهره‌برداری رسید و ایام اربعین در اختیار مواکب و کمیته‌های خدمات‌رسان قرار می‌گیرد و نقش مؤثری در پشتیبانی از زائران دارد.



 



پورجمشیدیان گفت: این مجموعه بدون حاشیه، تبلیغات و بی‌چشمداشت در حال خدمت مخلصانه است و امیدواریم این روند مستمر باشد و زائران بتوانند بیش از پیش از خدمات آن بهره‌مند شوند.



(خبرگزاری صدا و سیما)


← بازگشت به صفحه اصلی پایگاه شناختی مبسوط - قوت گرفته توسط فناوری اطلاعات و ارتباطات مبسوط